Tarina

KSJ-Service sai alkunsa vuonna 2019, kun kolme kaveria löivät päänsä yhteen ja alkoivat miettiä, kuinka hommia voitaisiin tehdä vielä paremmin. Päiden kolahtaessa jokaisella yrittäjäksi lähteneellä oli takanaan jo 20 vuotta kokemusta alalta. Liperin Ylämyllylle perustetun KSJ-Servicen toiminnan ytimeksi muodostuivat laadusta tinkimätön palvelu ja periksiantamattomuus, jonka myötä asiakasta ei jätettäisi ongelmansa kanssa yksin missään tilanteessa. Mikäli haastavan vian korjaamiseen ei olisi omasta takaa osaajaa, sellaista lähdettäisiin hakemaan tilanteen tullen vaikka Taiwanin konetehtaalta.

Ihmisläheisellä otteilla pyörivä KSJ-Service pitää asiakkaiden lisäksi huolta myös osaajiensa hyvinvoinnista ja kehityksestä. Kun töitä tehdään hyvillä mielin, on asiakkaan saama palvelukokonaisuus tällöin myös erityisen miellyttävä. Kaiken kattavaa konepajakonehuollon kokonaisuutta voidaan tarjota vain panostamalla motivoituneen henkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen, jonka myötä tekijöiden tietotaito pidetään jatkossakin kehityksen kärjessä.

Yritys

Palvelualttiutta ja periksiantamattomuutta vaaliva KSJ-Service on kasvanut lyhyessä ajassa 13 huippuosaajaa työllistäväksi yritykseksi, joka toimii jo neljältä paikkakunnalta käsin. Ylämyllyn lisäksi uudet toimitilat otettiin käyttöön myös Pirkkalassa vuonna 2020, kun yritykselle perustettiin TRE-Service -niminen tytäryhtiö. Samana vuonna KSJ-Servicestä tuli myös virallinen HEIDENHAIN Technical center.