Palvelut

Tarjoamme huolto- ja korjauspalveluita kaikkien valmistajien konepajakoneille. Oli laitteen vika mikä tahansa, me selvitämme asian puolestasi. Tutustu alta myös muihin tehokasta ja laadukasta tuotantoa ylläpitäviin palveluihimme.

Moderni­sointipalvelut

Tarjoamme palveluita kevyestä modernisoinnista, kuten ohjausjärjestelmän päivittämisestä, aina täyteen sähköiseen ja mekaaniseen modernisointiin. Uusitun laitteen käyttöikä voi pidentyä jopa 10 – 20 vuotta, jolloin osien vaihtaminen voi tulla uuden ostamista valtavasti halvemmaksi.  Suosittelemme palveluiden laajuutta aina tapauskohtaisesti  koneesi kunnosta riippuen. 

KSJ-Service - Moderni­sointipalvelut

Huolto- ja kunnossapito

Suoritamme kaikki konepajakoneiden vuosihuollot ja korjaukset valmistajien ohjeiden mukaan. Meiltä saat myös varaosat ja automaatiojärjestelmät kaikkiin merkkeihin. Säännöllinen huolto ylläpitää laitteen parhainta tuotantokykyä ja paljastaa usein piileviä vikoja, jotka ajoissa korjattuna ehkäisevät tuotannon odottamattomia seisahduksia.

Laadunvarmistus

Suoritamme laitteen geometristen ominaisuuksien hienosäädön valmistajan toleranssien ja asiakkaan toiveiden mukaisesti alan järeimmillä työkaluilla. Tarkastamme kohtisuoruudet ja paikoitustarkkuuden.  Laadunvarmistuksen myötä koneella kyetään äärimmäisen tarkkaan työhön ja vältytään ylimääräisiltä mitoitusvirheiltä.

Kalibrointi

Kalibrointipalveluissa tarkistetaan ja korjataan mm. mittakellojen, mikrometrien ja asetusrenkaiden mittausepävarmuutta. Voit halutessasi tuoda tai lähettää käsimittavälineet toimipisteellemme. Täyden palvelun mallissa sovimme puolestaan aikataulun, jonka mukaan mitat haetaan ja palautetaan kone kerrallaan ja tuotantoa keskeyttämättä.

Harvinaiset varaosat

Olemme haalineet varastoomme laajan valikoiman varaosista ja kunnostetuista komponenteista, joiden valmistus ja tuotetuki on jo loppunut. Meiltä löydät laajan valikoiman esimerkiksi Siemens 611-servosäätimiä, HEIDENHEAIN-lukupäitä. Kun maailman ääristä tavoitellut varaosat lähtevät suoraan omasta varastostamme, lyhenevät toimitusajat ja tuotannon seisakit merkittävästi.

HEIDENHAIN

KSJ-Service on virallinen HEIDENHAIN Technical Center. Meillä on siten tarjota HEIDENHAIN-varaosat, erilaiset koulutukset sekä huolto- ja korjauspalvelut valmistajan edellyttämällä laadulla. Neljältä paikkakunnalta (Ylämylly, Pirkkala, Jyväskylä ja Hausjärvi) toimivana ja kautta maan palvelevana yrityksenä apumme on nopeasti saatavilla.